Noord-Hollands Initiatief Vrouwelijke Ondernemers

Wij zijn een netwerk vereniging die ondernemende vrouwen uit verschillende branches verbindt, inspireert én een platform biedt.

Om elkaar te leren kennen, ondersteunen en versterken. Hierdoor ontstaan waardevolle contacten en samenwerkingen.

Activiteiten
Maak kennis met ons netwerk bij één van de volgende evenementen

 

 
Vergroot je expertstatus
Ondernemersavond
Uplake B.V., De Veken 17, 1716 KE Opmeer
 
Zomer evenement
Golfclinic met BBQ
Golfbaan 'De Vlietlanden', Bunker 95, Grutteweide 31, 1693 HR Wervershoof
 
Afspraken maken waar geen speld tussen te krijgen is
Soulbalance, Vreekesweid 1, 1721 PP Broek op Langedijk
 
Ondernemersavond
Nader te bepalen

NAAR ALLE ACTIVITEITEN

 

 

Netwerk voor ondernemende vrouwen met ambitie

Het Noord-Hollands Initiatief Vrouwelijke Ondernemers is in 1994 opgericht voor ondernemende vrouwen met ambitie.

De ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Wij bieden die mogelijkheid in een vertrouwelijke, creatieve en gastvrije omgeving.

Ons zakelijke netwerk inspireert en verbindt ondernemende vrouwen uit verschillende branches én biedt ze een platform. Om elkaar beter te leren kennen, elkaar te ondersteunen en te versterken, als ondernemer en als mens. Waardoor mooie contacten en succesvolle samenwerkingen ontstaan.

Jaarlijks organiseren we 6 netwerk evenementen rondom interessante thema’s ter inspiratie en versterking van het vrouwelijke ondernemerschap.

Kijk welke activiteiten we aanbieden en meld je aan om kennis te maken met ons netwerk.

 

ACTIVITEITEN

Waar wij voor staan
Onze kern­waarden

Pictogram

Uitnodigend

Pictogram

Open

Pictogram

Actief

Blog
Berichten

 

 

Een ALV met voordelen

Hoe leuk kan een Algemene Ledenvergadering (ALV) zijn! Jaar in jaar uit organiseert NIVO, het zakelijk netwerk voor ondernemende vrouwen in Noord-Holland, een aantrekkelijke bijeenkomst rondom de ALV. Het officiële gedeelte is nooit saai. Er gebeurt altijd wel iets dat de moeite waard is. De opkomst was goed en de twintig NIVO  dames stemden in met een voorstel van een van de leden om het bestuur meer financiële ruimte te geven om het vrijwilligerswerk leuk te houden.

Lees meer  >
 

Leven van de wind en kijken in de spiegel van je ziel

Het zakenvrouwennetwerk NIVO-NH organiseerde op de laatste maandagavond van januari de eerste bijeenkomst in 2024. In de mooie ruimte Leven van de Wind in Wieringerwerf, daar waar tientallen windmolens staan, gaf NIVO-lid en medium Diana Buter een workshop intuïtief schilderen voor een kijkje in je ziel. Het werd een verrassende avond voor 45 ondernemende vrouwen die ruim een half uur in doodse stilte aan het verven waren, een prestatie op zich!

Lees meer  >
 

Nivo eindigt 2023 tussen de bolides

Wat een aangrijpend, emotievol en inspirerend verhaal vertelde drievoudig wereldkampioen handbiker Tim de Vries uit Purmerend. Het ging over zijn passie voor trampolinespringen wat in 1997 een dramatische wending gaf aan zijn leven. Hij boog het verlies om naar uitdaging en na het uitproberen van verschillende andere geschikte sporten voor iemand met één knie en onderbeen, werd zijn passie handbiken. Een sportieve carrièreswitch om zijn droom waar te maken… ooit Olympisch kampioen worden. Op naar de paralympics in Parijs!

Lees meer  >
Naar alle artikelen
Blijf op de hoogte van
onze activiteiten